BEAM keskuspölynimuri vanhaan taloon?

Beam keskuspölynimuri on helppo asentaa myös vanhaan taloon. Kaksikerroksisessa talossa keskusimurin edut huomataan käytössä vieläkin paremmin,koska portaikko-ongelmat voi silloin unohtaa kokonaan.

Putkistolle löytyy usein helppoja piiloreittejä kaappien, komeroiden ja hyllystöjen sokkeleista sekä keveiden väliseinien sisältä, ylä- tai alapohjasta jne…Varsinaista  remonttia ei siis tarvita ollenkaan, joskin sellaisen yhteydessä putkistoläpiviennit on mahdollista tehdä vaikeampiinkin paikkoihin.

Yksi hyvin sijoitettu imurasia riittää jopa sataa neliötä kohden/kerrosala ja Alliance sarjan  koneiden  kytketty imurasia helpottaa tilannetta lisää. Tällöin ei useinkaan tarvita sen kummempia putkistoviritelmiä, vain suorahko reitti imurasialta koneelle ja poistoputkimkoneelta ulos. Hiemankin askartelutaitoinen asentaa yksinkertaisen putkituksen itse jopa muutamassa tunnissa… ja “ja se on siinä” - Nauti sotkuisista hetkistä tästä eteenpäin.

Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää kiskoa perässäsi, ikävästi tuoksuvaa, ulvovaa ja huoneilmaa pölyttävää konetta, joka kolhii huonekaluja, portaita ja kynnyksiä.

Nyt sensijaan voit nauttia puhtaasta raikkaudesta ja äänettömyydestä jotka BEAM-keskusimurointi tuo tullessaan.