Koneen asennus ja vaihto

BEAM keskuspölynimurijärjestelmä on helppo asentaa myös itse. Tältä sivulta löytyy tietoa BEAMIN asennuksesta taloon kuin taloon ja kun tarvitset lisää tietoa niin lue asennusohje tai lataa se ohjeet sivulta. Asennusohjeesta löydät tarkemmat tiedot mm putkiston asennukseen,koneen paikan valintaan ja esimerkkejä yleisimmistä asennuksista.

Jos tarvitset suunnitteluapua hahmottaaksesi minkälainen järjestelmä juuri sinun taloosi sopii, voit lähettää talosi pohjakuvat suoraan meille: , niin  lähetämme sinulle järjestelmäsuunnitelman paluupostissa. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi niin ota yhteyttä yhteystietosivujen kautta tai samalta sivulta löytyviin puh. numeroihin.

Tiesitkö että voit vaihtaa vanhan keskuspölynmurisi uuteen BEAMIIN vaikka vanha keskuspölynimuri ei olisikaan BEAM. Lue lisää kohdasta vaihtokonepaketti.

Miten keskuspölynimuri toimii

Keskuspölynimurijärjestelmässä pölyt ja roskat johdetaan putkia pitkin keskusyksikölle jossa Gore-Tex suodatin tai pölypussi puhdistaa imetyn ilman  ja puhdistettu ilma johdetaan poistoputkea pitkin ulos. Näin sisäilmaan ei jää leijumaan pienimmätkään pölyhiukkaset vaan ne imuroidaan pois.

Kuvassa näet esittelyn Beam-järjestelmästä käytössä tavallisessa omakotitalossa.

  1. Putkistolle löytyy helpot reitit ylä- ja alapohjasta, keveistä väliseinistä, komeroitten sokkeleista.Liimattava putkisto voidaan asentaa myös lattiavaluun.
  2. Yksi hyvin sijoitettu imurasia riittää jopa 100 asuinneliölle.
  3. Koneessa oma imurasia, kätevä lähisiivouksessa, koneen sijoituksen mukaan (autotalli, tuulikaappi, kodinhoitohuone…).
  4. Roskaluukku on nopea imurointitapa tuulikaapissa askarteluhuoneessa, keittiössä.
  5. Esierottelijaan tuhkat takasta, karkeat ja kosteatkin purut ja moskat.
  6. Ulospuhallus sopivinta reittiä ulos.

Asennus uuteen taloon

Aloita keskuspölynimurin suunnittelun uuteen taloon  tarpeeksi ajoissa, jotta putkisto voidaan tehdä mahdollisimman lyhyenä ja vähillä kulmilla. Näin säästyy työaikaa ja materiaalia. Jos talossa on korotettuja kattoja, vinoja kattoja tai tiloja joiden yli ei voi runkoputkea viedä, niin lattiasennus voi olla helpoin vaihtoehto.

Beam on helppo asentaa uuteen taloon. Hyvät asennusohjeet sekä täydelliset järjestelmäpaketit helpottavat Tee Se Itse miehen työtä ja saat helposti valmista ihan perustyökaluilla. Halutessasi saat meiltä putkistosuunnitelman ja tarvikelaskelman, jolla voit sitten pyytää jälleenmyyjiltämme tarjouksen.

BEAM keskuspölynimuri vanhaan taloon?

Beam keskuspölynimuri on helppo asentaa myös vanhaan taloon. Kaksikerroksisessa talossa keskusimurin edut huomataan käytössä vieläkin paremmin,koska portaikko-ongelmat voi silloin unohtaa kokonaan.

Putkistolle löytyy usein helppoja piiloreittejä kaappien, komeroiden ja hyllystöjen sokkeleista sekä keveiden väliseinien sisältä, ylä- tai alapohjasta jne…Varsinaista  remonttia ei siis tarvita ollenkaan, joskin sellaisen yhteydessä putkistoläpiviennit on mahdollista tehdä vaikeampiinkin paikkoihin.

Yksi hyvin sijoitettu imurasia riittää jopa sataa neliötä kohden/kerrosala ja Alliance sarjan  koneiden  kytketty imurasia helpottaa tilannetta lisää. Tällöin ei useinkaan tarvita sen kummempia putkistoviritelmiä, vain suorahko reitti imurasialta koneelle ja poistoputkimkoneelta ulos. Hiemankin askartelutaitoinen asentaa yksinkertaisen putkituksen itse jopa muutamassa tunnissa… ja “ja se on siinä” - Nauti sotkuisista hetkistä tästä eteenpäin.

Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää kiskoa perässäsi, ikävästi tuoksuvaa, ulvovaa ja huoneilmaa pölyttävää konetta, joka kolhii huonekaluja, portaita ja kynnyksiä.

Nyt sensijaan voit nauttia puhtaasta raikkaudesta ja äänettömyydestä jotka BEAM-keskusimurointi tuo tullessaan.

Vaihtokonepaketti

Vaihda vanha keskuspölynimurisi uuteen BEAMIIN!

Nyt keskuspölynimurin vaihto on helppoa, olipa putkiston koko mikä tahansa, koska saat holkit ja vaihto-osat veloituksetta.

Mittaa vanhan keskuspölynimurisi putkiston ulkohalkaisija, näin löydetään oikean kokoiset holkit. Vaihto-osat: n. 1 m putkea, 3 x 90 loiva kulma, 3 x 45 kulma, 3 x jatke ja pieni liima.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää → 

Säästä vaihtamalla BEAMiin!

Hankkimalla BEAM- keskuspölynimurin, jossa on Gore-suodin, ei tarvitse ostaa suodattimia tai pölypusseja. Riittää kun  tyhjennät roskasäiliötä - ja säästöä syntyy!

Esite vaihtokoneesta →