625SB

Uusi, tilaa säästävä kompakti muotoilu ja hyvä imuteho sekä innovatiiviset ominaisuudet pieneen ja keskikokoiseen noin 250 m2 taloon.

Integroitu LED-näyttö, jossa on tyylikäs 360° valorengas. Keskusyksikkö muodostaa yhteyden letkun kahvaan ja tarjoaa mahdollisuuden säätää imutehoa ja saada ilmoitus koneen toiminnasta.

625SB

Tekniset tiedot

2 suuntainen yhteys

Kyllä

Itsepuhdistuva Gore suodin

Kyllä

Koneimurasia

Kytketty

Jännite

230 V

Säiliön tilavuus

15 l

Äänitaso

60-68 dBa

Sähköteho

1500 W

Sähköteho max

1650 W

Imuteho

625 W

Imuteho max

660 W

Ilmamäärä

48,7 l/s

Ilmamäärä max

53 l/s

Alipaine

3250 mm

Alipaine max

3380 mm

Lisätiedot

äänitaso 60-68 dBa, riipuen käytetystä tehosta ja mittauspaikasta

Koneen mitat: Korkeus 88cm , halkaisija 38 cm . Paino 12,3 kg

Ominaisuudet

Alliance käsikahva

Alliance käsikahva

Alliance -keskusyksikkö kommunikoi ergonomisen letkukahvan kanssa ja kertoo järjestelmän suorituskyvystä samalla kun imuroit. Voit säätää imutehoa helposti. Virtanapista voit myös sammuttaa tai käynnistää keskusyksikön.

Tupla-D muotoinen käsikahva

Tupla-D muotoinen käsikahva

Uuden Alliance siivousvälinesarjan tupla D -muotoinen käsikahva ja lukittava teleskooppivarsi AeroPro tiivistyksellä mahdollistavat hiljaisen siivouksen ja erinomaisen imun.

Monitoimisuulake

Monitoimisuulake

Kolme toimintoa yhdessä suulakkeessa. Käytä suulaketta rakosuulakkeena, pölysuulakkeena tai tekstiilisuulakkeena. Sullakeelle on pidike jatkovarressa joten se on aina mukan kun sitä tarvitset.

Katso esittelyvideo →

Itsepuhdistuva suodatin

Itsepuhdistuva suodatin

Erinomainen BEAM -itsepuhdistuva suodatin, joka on GORE-TEX tm-tekniikkaa, suodattaa 98 % 0,3 mikronin kokoisista partikkeleista, ilman, että sinun tarvitse ostaa erillisiä suodatinpusseja. BEAM -itsepuhdistuva suodatin suojaa tehokasta moottoria, pidentää laitteen käyttöikää ja säilyttää hyvän imun pitkään.Suodattimen sisään on ommeltu paino joka liikuttaa suodatinta.

Katso esittelyvideo →

Koneimurasia

Koneimurasia

Avautuu helposti sormenpään kosketuksella. BEAM-Alliance keskusyksiköissä on uutuutena mahdollista käytttää kahvakäynnisteistä ja tehonsäätöä suoraan koneimurasiasta. Käytä siivoukseen keskusyksikön lähellä.

Katso esittelyvideo →

Pikalukittava läpinäkyvä roskasäiliö

Pikalukittava läpinäkyvä roskasäiliö

Paina koneen molemmilta puolilta roskasäiliön lukitusrengasta ja vedä alas tyhjentääksesi säiliö. Roskasäiliö on helppo laittaa paikoilleen vaikka yhdellä kädellä, nostat vain säiliön pohjasta ja säiliö lukittuu paikoilleen, helppoa eikö totta.

HEPA Suodatin

HEPA Suodatin

Voit lisätä BEAM-Alliance koneisiin HEPA-suodattimen, mikäli poiston tekeminen on vaikeaa tai kyseessä on esim. kerrostalo.